Neslužbeni blog
ViN
Vrijednost udjela braniteljskih dionica
14.7.2014. - 396.84 Kn                                                                                  Najviša dosadašnja vrijednost udjela: 858,27 Kn
11.7.2014. - 397.09 Kn                                                                                  Najniža dosadašnja vrijednost udjela: 396.76 Kn
10.7.2014. - 396,76 Kn
Blog
srijeda, srpanj 16, 2014

Eto oglasio se Bruno Kovačević i rekao da HRT nema novaca za prijenos gostujućih utakmica Hajduka i Rijeke jer, jebaji ga, skuplje su te dvije utakmice od memorijala Hanžeković, EP u atletici i još nekih sportskih natjecanja zajedno, ali nije ni riječ rekao o tome što je u Brazilu radilo 26 ljudi koje su plaćali svi pretplatnici ove famozne tv kuće. Na primjer koji kurac je tamo radio i za čega je bio plaćen "stručni" komentator Goran Vlaović? Njegove govorne bravure i jezične eskapade ušle su u legendu i tamo će zauvijek ostati. Jer evidentno je da ni Goran Vlaović nije imao pojma što je Goran Vlaović pričao. A za to je bio masno plaćen.

Uz Gorana legendarnog Vlaovića u Brazilu su bili i komentatori Drago Ćosić, Marko Šapit, Stjepan Balog, Krešimir Čampa te Saša Sušec. Zašto i ne bi kad to plaćaju pretplatnički Gregori. Drago Ćosić je bio i na SP u Južnoj Africi iako je Hrvatska reprezentacija na tome SP bila doma i gledala ga iz fotelja. Pa nije budala da prenosi utakmice iz studija kad postoje Gregori koji će mu platiti put preko svijeta. Čak i komentatori legendarnog Eurosporta utakmice prenose iz studija, ali ne i ovi naši s HRT-a jer uželjela se guzica puta. O trošku tv pretplatnika. Primjerice koji kurac Mićo Dušanović sa svojim uzdasdima radi u Wimbledonu kad sve te uzdahe može ispuštati i iz studija na Prisavlju? Ma da bi riječ rekao da su to neki komentatori, ali kad čujem Šapita, Čampu, Sušeca ili Baloga dođe mi da serem. U meko.

Mila Horvat, Robert Jelečević, Srđan Fabijanac, Marko Šivak i Davor Lulić su bili zaduženi trčati za našim reprezentativcima, brojati im kalorije, snimati ih kako goli skaču u bazen, gledati hoće li prcnuti neku Brazilku, paziti da se na vrijeme poseru i popišaju, pa o tome na vrijeme izvjestiti zabrinutu naciju jer jebeno je ako se ne poseru pa im se prisere tijekom utakmice. Dragan Nikolić je sa svojom ekipom bio zadužen putovati diljem Brazila i pričati nam o tome kako Brazilci spravljaju jaje na oko, kako ribaju, kako jedu, kako se ponekad pobiju, kako plešu po plažama, kako se pare, ili po seljački jebu, što je jako bitno za utakmice koje će se igrati na Svjetskom prvenstvu, a siguran sam da se prosječni gledatelj sjeća njegovih reportaža kao i ja vremena prije Krista.

Osim ovih 26 HRT plaćenika koji su putovali u Brazil i tamo proveli ugodnih mjesec dana (matematičari papir i olovku u ruke i računajte koliko je za ove nehljeboviće koštao put, smještaj, hrana, piće, putovanja po Brazilu i sve ostale pizdarije koje je plaćao svaki tv pretplatnik) drkajući penise i minđe i močeći šupak u vodama Atlantskog oceana, HRT je masno plaćala i onih 150 djelatnika koji su ostali doma i zabavljali nas iz studija. Meni je primjerice bilo nezamislivo poći leći a ne čuti Samovojsku i njegove priče o broju kopački legendarnog Bobbyija Charltona, Scoriu i njegove analize a najveći domet mu je Slaven Belupo, Štimca koji je popušio od Škota, Prosinečkog koji nešto i zna kad ne drži gemišt u rukama, Beusana kojemu su svi krivi osim sudaca i Bruna Kovačevića čiji je legendarni zastoj između riječi, ono njegovo aaaa, zaslužan za mjesto glavnog urednika sportskog programa. uz žvaljenje hemoroida Gipsa Kostelića, a sve to praćeno reportažicama koje je najavljivala ona mala napudrana i naprlitana Barbika koja je podjednako izvještačenim osmijehom izvještavala o sportskim rezultatima ili o neredima na brazilskim ulicama. Da je izvještavala o nesreći ruskog metroa s 20 poginulih ili o bombašu samoubojici koji je raznio osamdeset sedam Iračana, mislim da bi nabacila isti onaj falsi osmijeh i stav Djevice Marije netom nakon Isusovog rođenja.

Eto dragi Torcidaši zašto nećete gledati gostujuće utakmice vašega Hajduka. A i zato jer HRT odavno nije H nego je J. Za utjehu vam (a i nama, jer iako Dinamovac i ja volim pogledati i Hajduka i Rijeku i Splita) ostaje mogućnost gledanja neke Bitke na Neretvi, Sutjesci ili Kozari, Žikine dinastije ili nekog crno bijelog filma čiji glavni i sporedni glumci odavno pasu travu odozdo.

p.s. Pička nam materina.

vin @ 12:51 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
Autorska prava

Copyright © ViN 2006. - 2014.
Kompletan sadržaj ovog bloga zaštićen je Zakonom o autorskim pravima. Nije dozvoljeno kopirati niti bilo gdje objavljivati nijedan dio sadržaja bloga bez znanja i odobrenja autora. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela bloga, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava vlasnika bloga i podložno je tužbi.
Tracker
eXTReMe Tracker