Neslužbeni blog
ViN
Vrijednost udjela braniteljskih dionica
14.7.2014. - 396.84 Kn                                                                                  Najviša dosadašnja vrijednost udjela: 858,27 Kn
11.7.2014. - 397.09 Kn                                                                                  Najniža dosadašnja vrijednost udjela: 396.76 Kn
10.7.2014. - 396,76 Kn
Blog
petak, kolovoz 12, 2011

Pisao sam u dva navrata o veganima. I navukao njihov bijes. Psovali su mi majku, nazivali me idiotom, budalom i koljačem, priželjkivali da mi djeca budu poput njih i još svašta nešto. A samo zato što sam rekao da su vegani većinom poluretardirani debili koji će vas u uvjeravanju da su u pravu, po potrebi, mlatnut čak i čekićem po glavi. Jer za Boga, oni su zahvaljujući mrkvi, glavatom kupusu, blitvi, grahu, soji i krumpiru najpametniji ljudi na svijetu.

Uvjeravali su me da sam ja idiot koji odgaja djecu da budu koljači i odvratni mesožderi, čak mi, onako razvijeni i mišićavi, visoki metar i centimetar te teški oko 17 kilograma, i prijetili da će me prebiti ako saznaju tko sam i gdje živim. Toliko su me bili isprepadali da sam u džepu za samoobranu počeo nositi krvavi biftek. Ono kao kad neki koji se plaše vampira u džepu nose češnjak ili križ oko vrata. Oni krenu, a ja izvadim biftek i toliko počnem mahati oko sebe da krv piša na sve strane. Iz bifteka, naravno. Valjda bi ih to otjeralo. Jer ako ne bi onda bih ih morao udarati nogama u getribe.

Možda se pitate zašto ovo pišem i zašto opet jebem mater svim abnormalnim veganima? Da se odmah ogradim, ima i onih normalnih kojima ne jebem mater, jer takvi žive svojim životom i ne nameću ga nikome drugome osim sami sebi. E pa ovo pišem zato što su me uvjeravali da je veganska ishrana najzdravija na svijetu, a da su njihova djeca zahvaljujući takvoj ishrani najpametnija, najljepša, najinteligentnija, najrazvijenija i sve ostalo naj u koju god se riječ naj može staviti u pozitivnom smislu. I ne daj Bože proturječiti im, razapeli bi vas poput Isusa. A koliko su zaista pametni kazuje tragični slučaj iz Slovenije.

U Sloveniji je preminulo maleno desetmjesečno dijete koje nikome u životu ništa nije skrivilo, a Bog mu je dao debile za roditelje, i to navodno visokoobrazovane debile koji su, poput onih vegana o kojima sam već pisao, u jednom trenutku svog života izgubili zdrav razum i postali vegani. Neka su, tko ih jebe, to je njihovo pravo, ali zašto su svome djetetu oduzeli pravo da odraste i ubili ga? Da bi, poput onih o kojima sam pisao, dokazali ispravnost svojih monstruozno bolesnih stavova da djecu od malena treba hraniti mrkvama, kupusom, blitvom, pomadorama, grahom, slanutkom, sojom i ostalim vegasranjima, kako se i oni hrane, a sve ne bi li svijet obogatili još jednim debilom koji će uništavat živote svoje djece. Na žalost ovo dijete neće imati priliku nikoga odgajati. Samo zato jer su njega odgajali monstrumi.

Zapitajte se sad moji kritičari tko je, kad smo raspravljali, bio u pravu. Hoćete li i dalje tvrditi da sam budala zato što sam rekao da djecu treba hraniti majčinim mlijekom, pa poslije i mesom, sirom, jajima i ostalim namirnicama životinjskog podrijetla? Jer djeca NE MOGU odrastati na vodi, čaju, mrkvi i kupusu. Ovaj dječačić je, kad je umro, imao 3,6 kg, a morao je težiti barem duplo toliko. Dakle dragi moji vegani, ne svi, prepoznat će se oni na koje se ovo odnosi, živite svoje živote kako hoćete ali ne ubijajte djecu da biste dokazali da je vaš način života jedini ispravan. Možete mi poslije ovoga opet prijetiti, možete me proklinjati, ali ne možete pobjeći od činjenice da ste poluretardirani debili i idioti. Sad idem do mesara kupiti krvavi odrezak. Za u džep ili oko vrata. Ako me budete imali namjeru juriti po ulici.

vin @ 20:27 |Komentiraj | Komentari: 32 | Prikaži komentare
Autorska prava

Copyright © ViN 2006. - 2014.
Kompletan sadržaj ovog bloga zaštićen je Zakonom o autorskim pravima. Nije dozvoljeno kopirati niti bilo gdje objavljivati nijedan dio sadržaja bloga bez znanja i odobrenja autora. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela bloga, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava vlasnika bloga i podložno je tužbi.
Tracker
eXTReMe Tracker