Neslužbeni blog
ViN
Vrijednost udjela braniteljskih dionica
14.7.2014. - 396.84 Kn                                                                                  Najviša dosadašnja vrijednost udjela: 858,27 Kn
11.7.2014. - 397.09 Kn                                                                                  Najniža dosadašnja vrijednost udjela: 396.76 Kn
10.7.2014. - 396,76 Kn
Blog
subota, studeni 14, 2009
Sjedim tako i zamišljam tu situaciju, jer u ovoj je državi sve moguće, pa čak, iako je mogućnost minimalna, ali ipak, da Ante Gotovac ili Alka Vuica postanu predsjednik odnosno predsjednica Hrvatske. Prvi se kandidirao za predsjednika jer je željan love i medijske pažnje, a druga se kandidirala za predsjednicu jer je željna medijske pažnje i love. To je ono što im je zajedničko. Koje su razilke? Mislim da ih nema i da bi ovo dvoje bili idealan par koji bi se nadopunjavao po svakom pitanju. A usput su i odvratni.

Presidente Gotovac je čak napravio (u stvari netko mu je napravio jer sumnjam da on uopće zna upalit računalo) svoju internetsku stranicu na kojoj traži pomoć za svoju ultra, super, mega genijalnu kampanju. Onaj tko mu uplati makar i 10 lipa je slučaj kojeg bi trebali proučavat na medicinskim fakultetima diljem planete. Otvaranjem gornjeg dijela lubanje ustanovili bi da je čovjek bio medicinsko čudo s obzirom da je mogao živjet bez mozga u glavi. Baš kao i predsjednički kandidat kojem je uplatio novac za nešto što samo luđak može nazvati predsjedničkom kampanjom.

Alka Vuica, koju čak i mogu zamišljat ali samo kao sliku u sredini nekog jeftinog časopisa za muškarce, točnije bauštelce (znate ono Zoom reporter ili Start) koji su mjesecima odvojeni od žene pa im slika bilo kakve hm... žene... znači puno, također ima svoju predizbornu kampanju. Što će ona poručiti svojim potencijalnim biračima osim onoga da ustaje u podne. Ta vrlo radišna gospođica koja hoće da živi na račun državnih poreznih obveznika nazivajući se umjetnicom, što je netko pametan (ipak ima i pametnih u ovoj državi) već odjebao, po mom skromnom mišljenju ne može biti predsjednica kućnog savjeta doma za beskućnike u kojem nitko živ ne živi. Mislim da joj na čuvanje i vođenje ne bih povjerio niti dvije kokoške sa srčanom manom.

Država smo redikula, oriđinala, rijetkih biljki a ponekad i neviđenih luđaka i budala, pa me ništa ne iznenađuje. Ne bi me iznenadilo ni da netko od ovo dvoje pobjedi na izborima. U jedno sam siguran, dogodi li se takvo što, pakiram kofere i selim ravno u tri pičke materine, makar to bilo u zoni razgraničenja između afganistanskih talibana i savezničkih snaga negdje u planinama Afganistana i makar živio u šatoru skrojenom od američke zastave. Ili po sred Antarktika, sasvim svejedno. 
vin @ 21:16 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
Autorska prava

Copyright © ViN 2006. - 2014.
Kompletan sadržaj ovog bloga zaštićen je Zakonom o autorskim pravima. Nije dozvoljeno kopirati niti bilo gdje objavljivati nijedan dio sadržaja bloga bez znanja i odobrenja autora. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela bloga, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava vlasnika bloga i podložno je tužbi.
Tracker
eXTReMe Tracker