Neslužbeni blog
ViN
Vrijednost udjela braniteljskih dionica
14.7.2014. - 396.84 Kn                                                                                  Najviša dosadašnja vrijednost udjela: 858,27 Kn
11.7.2014. - 397.09 Kn                                                                                  Najniža dosadašnja vrijednost udjela: 396.76 Kn
10.7.2014. - 396,76 Kn
Blog
nedjelja, srpanj 12, 2009

Damir Bajs ne laže! Ove je sezone u Hrvatskoj na ljetovanju više turista nego svih ovih godina otkad smo samostalni. Naime neki dan sam izbrojao barem deset kamp prikolica na raznim parkiralištima u okolici Dubrovnika a jedan kamper je sa obitelji čak otišao na brdo Srđ gdje je kompletna četveročlana obitelj danima uživala u hladovini stoljetnih borova. Na kupanje su odlazili biciklama. Uživancija.

Sinoć se u Dubrovniku dogodila prometna nesreća u kojoj je peteročlana obitelj iz Mađarske zamalo doživjela tragediju. Naime neki zasad nepoznati vozač je tijekom noći pokupio nekoliko parkiranih automobila. U jednom od njih je na parkingu ljetovala peteročlana obitelj iz Mađarske. Svih petero su u trenutku nesreće spavali dubokim snom. U automobilu. Na ljetovanju.

Eto, znači da ima istine u onome što govori Bajs. Kod nas ljetuju mnogobrojni turisti a da mi to ni ne znamo. Za njih saznamo samo ako ih netko udari na parkingu na kojem ljetuju. Ove kampere, pogotovo one na Srđu, teško je uopće izbrojati jer njih nitko ne udara. Možda ih ponekad požar natjera iz šumaraka pa nam daju do znanja da su i oni tu, a ako nema požara onda za njih saznamo tek negdje na zimu kad u šetnji brojimo njihova govna i gledamo smeće koje su ostavili. Plastičnih boca nema jer i oni znaju da se kod nas boce mogu prodati.

Dakle, turista ima samo ih je teško spaziti a još teže prebrojati. Kriju se po parkinzima, divljim plažama i šumarcima i uživaju u blagodatima ljeta na najljepšem moru na svijetu. Tko god kaže da je sezona podbacila taj debelo laže. Barem što se tiče broja turista. Jebi ga, nije sve u novcima.

vin @ 21:30 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentare
Autorska prava

Copyright © ViN 2006. - 2014.
Kompletan sadržaj ovog bloga zaštićen je Zakonom o autorskim pravima. Nije dozvoljeno kopirati niti bilo gdje objavljivati nijedan dio sadržaja bloga bez znanja i odobrenja autora. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela bloga, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava vlasnika bloga i podložno je tužbi.
Tracker
eXTReMe Tracker