Neslužbeni blog
ViN
Vrijednost udjela braniteljskih dionica
14.7.2014. - 396.84 Kn                                                                                  Najviša dosadašnja vrijednost udjela: 858,27 Kn
11.7.2014. - 397.09 Kn                                                                                  Najniža dosadašnja vrijednost udjela: 396.76 Kn
10.7.2014. - 396,76 Kn
Blog
četvrtak, rujan 8, 2011

Kad ti netko kaže da si budala i da će te razbiti, a ti nemaš pojma tko je čovječuljak koji stoji ispred tebe i gleda te nabranih obrva i stisnutih usnica, izbačenih prsiju, uvučenog trbuha i blago raširenih ruku u pozi „spreman sam te rastrgati kao mačka vreću od smeća“, najradije bih ga odmah tu na licu mjesta zadavio, ali mi ne dozvoljava znatiželja jer želim saznati kome sam se to zamjerio i da li je ovo prethodnica nekih većih sranja i malo većih grmalja od ovoga metar i šezdeset visokog te oko 50 kg teškog čovječuljka. „Molim“ rekoh i ustuknuh ali ne od straha nego od blagog šoka. Ne događa mi se ovo svaki dan jebi ga.

„Kako te nije sram onako se ponašati prema mojoj ženi“. Vjerujem da mi je iznad glave bio upitnik veći od Kerumovog Isusa. „Kakvoj ženi, o čemu pričaš meštre“ upitah ga odmjeravajući mu ruke ne bih li zamjetio nekakav francuski ključ, ručicu gedore ili autodizalicu jer mi je pomalo nelogično da mi toliki čovječuljak stane na put. U meni je 100 kila žive vage i metar osamdeset šest pa prema njemu djelujem kao Bob Sapp prema Siniši Cmrku koji se u Martens cipelama propinjao na nožne prste ne bi li u emisijama koje je vodio bio u visini svojih sugovornika. Bile su to one emisije s djecom predškolskog uzrasta.

U tome trenutku se pojavila i jedna moja susjeda pa je cijela situacija postala pomalo neugodna. „Moju suprugu si nazvao debelom kravom jer ti je zamjerila što si prošao preko reda“. „Dobar dan“ prozbori susjeda i propiči pored nas tako brzo da ju je Ivana Brkljačić mogla komotno zvati na Hanžekovićev memorijal i utrpati direktno u finale utrke na sto metara s Usainom Boltom ili joj čak odmah unaprijed dodijeliti medalju jer se ni Usain Bolt ne bi vidio pored nje. „Ček malo, kakva žena, kakav red“ upitah jer mi tek sad ništa nije bilo jasno.

„Josipe nije to taj“ drekne neka žena koju s ovim čovječuljkom ne bi spojio ni Stephen King i to full napušen i na tripu. Za razliku od čovječuljka ona je imala otprilike sto kila i bila je barem za glavu viša od njega. Nije čudo što ju je netko nazvao debelom kravom, a ako bi se tu netko trebao uvrijediti onda je to krava. „Nije taj. Onaj je isto imao crvenu majicu ali je mršaviji i niži“. Čovjeku kao da je pao kamen sa srca. U jednom trenutku mi ga je bilo pomalo žao jer teško je imati ovakvog zmaja za ženu i još je k tome braniti. „Dobro“ reče „ajmo doma, brzo će utakmica“.

Priča je zasnovana na istinitom događaju koji mi se dogodio jučer na parkingu iznad zgrade dok sam prije utakmice išao kupiti cigarete. Zmaj ženu je netko valjda uvrijedio u poštanskom uredu nazvavši je debelom kravom. Na moju nesreću taj netko je imao crvenu majicu kao i ja a s obzirom da je pošta u prizemlju moje zgrade i da sam izašao na gornji izlaz, ovaj Big Ben je pomislio da sam ja taj koga traži da bi osvetio svoju suprugu. Njegova sreća da nisam. Jer sam siguran da ne bi gledao utakmicu. Možda bi je samo slušao.

vin @ 02:09 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
Autorska prava

Copyright © ViN 2006. - 2014.
Kompletan sadržaj ovog bloga zaštićen je Zakonom o autorskim pravima. Nije dozvoljeno kopirati niti bilo gdje objavljivati nijedan dio sadržaja bloga bez znanja i odobrenja autora. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela bloga, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava vlasnika bloga i podložno je tužbi.
Tracker
eXTReMe Tracker