Neslužbeni blog
ViN
Vrijednost udjela braniteljskih dionica
14.7.2014. - 396.84 Kn                                                                                  Najviša dosadašnja vrijednost udjela: 858,27 Kn
11.7.2014. - 397.09 Kn                                                                                  Najniža dosadašnja vrijednost udjela: 396.76 Kn
10.7.2014. - 396,76 Kn
Blog
srijeda, ožujak 11, 2009

Veliki, u nebesko plavo friško opiturani transparent se suši na sušilu. Dugačak je preko deset metara a na njemu zlatnim izvezenim slovima, koja su vezle neke moje prijateljice Konavoke, piše Welcome back i Pjer jeben ti mater zbog tebe se vratila. Čim se osuši moram ga popeglat i navuć na dva poveća štapa te se uputit na aerodrom na doček. Bit će to spektakularan doček za pamćenje. Mislim da bi se moglo skupit preko osam ljudi. Računajući i njenu obitelj naravno.

I tako ostajemo uskraćeni za super zabavu. Prvo je otišao Ante Taft ultra strong gel Gotovac, a sad i Tanja vozam se trajektom po Zagrebu Jovanović. Baš je okrutan ovaj život. Kad se čovjek ponada da će barem nakratko uživati, život mu servira ovakvu gorku kašu. Pjer opet ti jeben mater. Nisi mogao prešutjet. Svaki ti kurac smeta. Zašto je jednostavno nisi ostavio na miru da svekolika nacija uživa u rijetko izrečenim mudrostima. Kako nisi pomislio na nas gledatelje. A i ovi producenti Farme su u debelom kurcu. Pa zamislite samo da su se Tanja i Simona, ono kad su okršaji za ispadanje, susrele u igri znanja. Trajala bi ta emisija barem sedam dana. I na kraju bi morali žrijebom odlučit koja ispada. Jer obje imaju mozak rotkvice.

Inače šarolika je ekipa na Farmi. Jedna izjavljuje da su je tjerali da šmrče belo, drugi kaže da laže, treći ništa ne šmrče nit se puca u venu jer on se puca samo u guzicu, četvrta, koja je gazdarica i koja toliko voli drugoga da si uzajamno tepajući jebu mater svako pet minuta, je snimila spot koji će već za mjesec dana postati evergreen a broj prodanih cd-ova će nadmašit broj prodanih knjiga jedne poznate spisateljice kojoj je pobjegla nagrada Kiklop, a koja je sad u Njemačkoj i strahovito me ljuti što i ona nije na Farmi jer tamo joj je mjesto, ako ništa drugo onda u štali uz ostale krave. Ostale nisam ni popamtio jer se ne želim izlagat dodatnim traumama.

I kunem se da ne gledam to smeće, ali ipak ne mogu odoljet da s vremena na vrijeme ne pročitam po koji novi biser jer, htjeli mi to priznat ili ne, ovakve emisije ipak donose svojevrsnu utjehu. Naime gledajući ih i gledajući njihove protagoniste, od kojih da ih sve skupa skupiš na gomilu ne bi uspio sastavit IQ veći od onoga graha prebranca, shvatimo, koliko god nam bilo teško u životu, koliko god nas ubijala neimaština, skupoća, nezaposlenost i pregovori oko ulaska u Europsku uniju, da smo ipak sretni ljudi jer nismo kao oni.

vin @ 02:10 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentare
Autorska prava

Copyright © ViN 2006. - 2014.
Kompletan sadržaj ovog bloga zaštićen je Zakonom o autorskim pravima. Nije dozvoljeno kopirati niti bilo gdje objavljivati nijedan dio sadržaja bloga bez znanja i odobrenja autora. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela bloga, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava vlasnika bloga i podložno je tužbi.
Tracker
eXTReMe Tracker