Neslužbeni blog
ViN
Vrijednost udjela braniteljskih dionica
14.7.2014. - 396.84 Kn                                                                                  Najviša dosadašnja vrijednost udjela: 858,27 Kn
11.7.2014. - 397.09 Kn                                                                                  Najniža dosadašnja vrijednost udjela: 396.76 Kn
10.7.2014. - 396,76 Kn
Blog
utorak, ožujak 19, 2013

Otprilike ovako to ispada kad se sluša Milanovića, Pupovca i pojedine medije u Hrvatskoj: Nevinu i pitomu dječicu, srpske bogoslove iz manastira Krka, napala je grupa razularene, s lanca puštene i za ovakve prigode u raznim crnokošuljaškim kampovima dresirane i obučavane djece Hrvata iz Kistanja. Hrvati u svojoj raspamećenosti nisu prezali kidati glave, nabijati na kolac, sjeći udove i skakati po utrobi nedužnih bogoslova.

Ne znam tko je započeo, s kakvim povodom, niti što je uzrok, ali o potpunoj "nevinosti" mladih bogoslova najviše govori facebook profil mladog Momira Đukića koji ga je, gle čuda, preko noći ugasio. Kaže tako mladi Đukić da bi volio da se Dražin barjak vije, jer onda ne bi bilo Albanije, a uz to mu se jako sviđa slika na kojoj gore albanska i kosovska zastava. Sluša mladac vrlo popularne hitove poput onih o đeneralu Mladiću, ali ni ona o đeneralu Draži mu nije mrska. Homoseksualce doživljava vrlo prisno pa bi ih rado mazio palicama, lancima, motkama i kamenjem. Taj miroljubivi mladi bogoslov pitomog, dječačkog izraza lica član je jedne pacifističke facebook grupe miroljubivog naziva: "Možemo li skupiti 1.000 Srba koji bi išli na Kosovo ako se zarati?" Vjerojatno bi tamo išao u ulozi mirotvorca koji bi po kosovskim naseljima i ledinama sadio tratinčice. Član je on i jedne još pitomije grupe naziva: "50.000 članova koji bi volili da danas postoji Republika Srpska Krajina", grupe koja odašilje poruke mira i ljubavi. To je ona ista Krajina koja je ne tako davno puštala bijele golubove s maslinovom grančicom po Hrvatskoj. Uvjeren sam da tako miroljubivi mladi bogoslov nije ničim isprovocirao ove krvožedne mlade Hrvate.

Dakako da svi sudionici ovoga sukoba trebaju odgovarati, ali nešto nisam primjetio da je izvršena istraga cijelog događaja nego da se postupalo prema izjavama ovih "miroljubivih" bogoslova, poglavito mladog Đukića. Pričao je Milanović o patogenom desničarskom odgoju ove djece iz Kistanja, pa ne bi bilo zgoreg da njihove roditelje, pazi sad, članove SDP-a, pozove na stranačku odgovornost. Naime SDP-ovci i patogeni desničarski odgoj? Nekako mi se ne uklapa. Ili se premijer malo zaletio misleći da se radi samo o djeci odgajanoj pod palicom roditelja nekih drugih političkih svjetonazora.

vin @ 14:26 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
Autorska prava

Copyright © ViN 2006. - 2014.
Kompletan sadržaj ovog bloga zaštićen je Zakonom o autorskim pravima. Nije dozvoljeno kopirati niti bilo gdje objavljivati nijedan dio sadržaja bloga bez znanja i odobrenja autora. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela bloga, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava vlasnika bloga i podložno je tužbi.
Tracker
eXTReMe Tracker