Neslužbeni blog
ViN
Vrijednost udjela braniteljskih dionica
14.7.2014. - 396.84 Kn                                                                                  Najviša dosadašnja vrijednost udjela: 858,27 Kn
11.7.2014. - 397.09 Kn                                                                                  Najniža dosadašnja vrijednost udjela: 396.76 Kn
10.7.2014. - 396,76 Kn
Blog
utorak, prosinac 14, 2010

Opet smo se dokazali pred svijetom. Najjači smo, najljepši, najveći jebači i jebice, najpametniji, najinteligentniji (jesam li spomenuo da smo najjači?), ma nacija kakvu bi svatko za susjede poželio. Danas su naši navijači po tko zna koji put obranili Hrvatsku od najezde raspomamljene horde predstavnika raznih tvrtki, njihovih supruga, žena majki i domaćica, raspojasanih VIP uzvanika, prijatelja i simpatizera PAOK-a koji su, radi zavaravanja domaćih obrambenih snaga, bili natrpani u jedan autobus.

Taj nadasve mudri i preventivni napad Bad Blue Boysa vjerojatno je spriječio raspojasanu i krvoločnu četrdesetčetverogodišnju Stellu Stylianou da u jeku sutrašnje utakmice iz torbice izvuče ruž za usne i porazbija pedesetak glava nedužnih hrvatskih navijača na Maksimiru. Stella doduše i nije toliko opasna, niti je prati toliko loš glas, ali četrdesettrogodišnja Anastasia Pagoni zasigurno je najveće zlo koje je moglo snaći Hrvatsku, Zagreb i maksimirsku ljepoticu. Naime imenovana, pretpostavljam, raspolaže tolikom količinom maskare i pudera da bi cijeli Jelačićev plac ujutro osvanuo išaran grafitima ove frustrirane grčke domaćice.

Teško je i zamisliti što bi se dogodilo da BBB-i nisu djelovali preventivno. Vjerojatno je autobus sa raspomamljenim grčkim navijačicama i navijačima bio prepun raznih brošura, prospekata, kišobrana, sokića, vjerojatno i sendviča, što se posvuda u svijetu smatra opasnim naoružanjem koje dovodi do navijačke netrpeljivosti i nesnošljivosti pa je trebalo reagirati.

Uvjeren sam da je idejni vođa i pokretač ove obrambene akcije, kojoj je za cilj bio obraniti Zagreb, vrlo pronicljivi intelektualac sa minimalno dva razreda osnovne škole i IQ-om ne većim od koštice bundeve. Taj je junak složio vrlo smioni plan, okupio najhrabrije hrvatske sinove, zauzeo busiju kako to i dolikuje junačinama, pripremio baklje, baseball palice, boksere, kamenje i ostali, u usporedbi sa onim grčkim, bezopasni arsenal raznih borbenih sredstava, te junački opkolio autobus i prisilio domaćice na iskakanje kroz zatvorene prozore. U svom junaštvu nisu propustili Stelli i Anastasiji razbiti noseve i glave da bi im pokazali tko je gazda u ovoj kući i da se neće ovdje kurčiti svojim maskarama i ruževima za usne. Svoje će junaštvo ovi BBB-i vjerojatno označiti novim urezima na baseball palicama, a svoju će hrabrost prepričavati i unucima.

vin @ 17:53 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
Autorska prava

Copyright © ViN 2006. - 2014.
Kompletan sadržaj ovog bloga zaštićen je Zakonom o autorskim pravima. Nije dozvoljeno kopirati niti bilo gdje objavljivati nijedan dio sadržaja bloga bez znanja i odobrenja autora. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela bloga, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava vlasnika bloga i podložno je tužbi.
Tracker
eXTReMe Tracker